Pomlađivanje lica plazmom – ANR potpuno prirodna rejuvenacija

INOVATIVNI PRISTUP REJUVENACIJI – ANR POMLAĐIVANJE LICA

ANR pomlađivanje lica ispunjava često iskazanu želju naših pacijenata za potpuno prirodnim načinom rejuvenacije kože. Razmišljajući o tome i prateći najsuvremenije trendove, oblikovana je ANR pomlađivanje lica, jedinstvena u svijetu, kojom želim našim pacijentima ponuditi mogućnost potpuno novog načina rejuvenacije kože lica.

Svaki tretman započinje detaljnim čišćenjem kože, nakon čega slijedi peeling i na kraju maska. Primjenjujemo ekskluzivnu organsku kozmetiku Dr. Stribor, našeg poznatog magistra farmacije i fitoaromaterapeuta Stribora Markovića. Slijedi dijagnostika stanja tijela i kože aparatom za biorezonancu, čime pacijent tijekom cijelog tretmana dobiva upravo one frekvencije koje su mu potrebne za regeneraciju. Usporedno s time odvija se obrada i prijenos individualno prilagođenih frekvencija s aparata na visokokvalitetni tonik za lice kozmetike Dr. Stribor. Tako pripravljen tonik iduća se tri tjedna koristi za dugotrajnu terapiju regeneracije kože lica.

Nakon što smo kožu pripremili na opisani način, uzimamo krv od pacijenta kako bismo pripremili plazmu (platelet-rich plasma, PRP) za aplikaciju u području lica. PRP se injektira odmah nakon pripravljanja, budući da su svi faktori u plazmi izuzetno osjetljivi te se izvan tijela vrlo brzo razgrađuju. Cijeli proces završava nanošenjem hijaluronskog seruma i kreme iz kozmetike Dr. Stribor. Nakon ovakvog tretmana lice je blago otečeno, može se pojaviti crvenilo, kao i male modrice od uboda igala. Sve ove nuspojave se vrlo brzo smiruju i nestaju, a koža lica ostaje meka, elastična i vidljivo mlađa.

Savjetujemo za početak napraviti jedan ciklus od tri tretmana u razmaku od po mjesec dana. Nakon toga preporučamo održavanje svakih 3-6 mjeseci što ovisi o nizu faktora – dobi, navikama, klimatskim uvjetima, ali i genetskoj predispoziciji.

pomlađivanje lica

Ugovorite TERMIN ZA pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije