BLOG

Ljepši nos za pet minuta

Ne sviđa ti se asimetrija ili udubljenje na tvom nosu?
Muči te brazda na korijenu nosa urezana između obrva?

Korekcija nosa bez operacije radi se pomoću filera i potpuno je bezbolna.
VIŠE
Kako pravilno čistiti kožu

Ulje za čišćenje lica

Da li vam je poznat osjećaj da vas koža zateže nakon čišćenja lica, pogotovo u hladnijem dijelu godine? Ovakav bi efekt svakako trebalo izbjeći, pogotovo ukoliko ste zašli u godine kada se koža pojačano dehidrira. Loše čišćena koža nikada neće davati toliko željeni glow efekt.
VIŠE

Što kada vam se ne sviđa novi nos

Razočaranje izgledom nosa nakon operacije teško je sakriti, jer je nos toliko eksponirani dio lica da svaki izlazak u javnost nezadovoljnoj osobi predstavlja problem. Zbog čega dolazi do neuspjeha, tko je za to kriv i što se može učiniti da se situacija popravi?
VIŠE

Mikrobiom – simbioza mikroba i čovjeka

Simbioza ljudi i mikroba - mikrobiom - vjerojatno je najkompleksniji oblik suživota na zemlji. Mikrobi su zapravo ti koji nas štite, a debelo crijevo jedan je od najbitnijih imunosnih organa u tijelu.
VIŠE

Pomlađivanje očiju u ranim četrdesetima – diskretno i prirodno

Vlastiti doživljaj pacijenta koji se podvrgne nekom tretmanu ili zahvatu neprocjenjivo je iskustvo i informacija za ostale potencijalne pacijente koji razmišljaju o sličnim zahvatima. Naša pacijentica podijelila je svoje iskustvo s zahvatom pomlađivanja očiju - blefaroplastika i lipofiling - na svom blogu.
VIŠE

Ugovorite TERMIN ZA pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije