Ambulanta za bol – novost u poliklinici!

U poliklinici Sinteza otvorili smo Ambulantu za bol. Uz Erchonia Laser FX 405, odobren od strane FDA-a, koji je ujedno i prvi u ovom dijelu Europe, liječimo bol, od one najučestalije u donjem dijelu leđa, vratu, do bolova u laktovima, koljenima i drugim mjestima akutne i kronične boli muskuloskeletnog sustava.

Dvadesetominutni tretmani laserom potpuno su neinvazivni, bezbolni i bez posljedica, a klijentima pomažu kod redukcije boli – čak 58% u slučaju bola u leđima. Laser oporavlja tkivo nakon i uslijed ozljeda.

Poboljšanje u kvaliteti života osjetno je, a konzumacija lijekova za bol u drastičnom je opadanju nakon nekoliko tretmana za bol, što pokazuju i brojna američka istraživanja. Moći liječenja ovom laserskom tehnologijom (LLLT – low level laser therapy) mogu vas ponovno vratiti u aktivan život, bez boli, dugotrajnog oporavka i medikamentozne terapije.

Uporaba Erchonia lasera je odobrena od strane američkog FDA-a te je samim time u skladu s najvišim kliničkim ispitivanjima. U našoj poliklinici njegujemo individualan i multidiscipilinaran pristup, uz aktivni nadzor našeg anesteziologa Matiju Majića, dr. med., koji će vas pratiti tijekom cijelog procesa liječenja boli i dati vam detaljne odgovore na sva vaša pitanja.

  • 20 minuta po tretmanu
  • Neinvazivni tretmani
  • 58 % poboljšanja, kod prosječnog korisnika
  • Liječi bolove u donjem dijelu leđa, vratu, leđima, koljenima,…
  • Redukcija analgetske terapije

Izuzetno smo sretni što smo prvi u ovom dijelu Europe započeli terapiju ovim laserom, koji je sve samo ne obična terapija za bol i uz koji možete očekivati vrhunske rezultate!

 

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973