HydraFacial tretman za dubinsko čišćenje lica

Atraktivan i svjetski poznat tretman lica koji dubinski čisti, hidratizira i hrani.

HydraFacial tretman  primjenjuje se na suhoj, umornoj koži, ali i masnoj, aknastoj, reaktivnoj koži kojoj je potrebna dubinska njega i obnova.

HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji na vrlo brz način dubinski čisti  i pomlađuje kožu. Ovaj umirujući tretman primjenjiv je za sve tipove kože. Provodi se pomoću aplikatora koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima, koji funkcionira na principu vakuuma te dubinski pročišćava pore, istovremeno vlažeći kožu revitalizirajućim sastojcima.

Uz spinalne nastavke stvara se blagi vrtlog koji omogućava tri glavna koraka tretmana – nježan piling kože, uklanjanje nečistoća i hidrataciju te u konačnici regeneraciju kože s antioksidansima i peptidima za pojačani sjaj.

Prvi korak svake njege individualna je analiza kože uz Observ. Nakon dobivenih rezultata trenutnog stanja kože bira se vrsta HydraFacial tretmana te dodatni serumi tzv. boosteri sukladno vašim personaliziranim potrebama. Riječ je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih malih molekula prodiru u najdublje slojeve kože i prenose visoke koncentracije aktivnih sastojaka. Izvrstan su odabir kod liječenja pojedinih široke palete problematika kože.

Hiperpigmentacije zahtijevaju Britenol booster, dok kod pojave prvih znakova starenja prednost preuzima Derma builder booster čije djelovanje utječe na smanjenje bora, poboljšanje elastičnosti i teksture kože.

U sklopu HydraFacial tretmana koristi se i terapija crvenim i plavim LED svjetlima. Terapija crvenim LED svjetlom koristi se za obnovu stanica, a terapija plavim LED svjetlom ima antioksidativne učinke, pa je idealna u prevenciji izbijanja akni.

Terapija limfne drenaže lica, prvi je korak u sklopu određene vrste HydraFacial tretmana. Tim postupkom potiče se stimulacija eliminacije štetnih tvari i toksina, čime se poboljšava cirkulacija, jača elastičnost kože i pospješuje bolja apsorpcija hranjivih tvari iz proizvoda, u idućim koracima tretmana. Sve nečistoće i mrtve stanice kože s vašeg lica odlaze u spremnik koji se nalazi na pozadini jedinstveno dizajniranog HydraFacial uređaja. Pri završetku tretmana možete vidjeti sadržaj spremnika i uvjeriti se koliko je tretman učinkovit te koliko ste mrtvih stanica kože eliminirali ovim tretmanom.

 1. SIGNATURE HYDRAFACIAL (30min)          

Ovom bazičnom metodom uklanjaju se mrtve stanice i nečistoće s površine kože, pružajući joj instant „glow“ efekt. Na pročišćenu kožu  nanosi se dubinska hidratacija serumima bogatim antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom. Nakon tretmana koža je vidno čista i nahranjena.

 1. DELUXE HYDRAFACIAL  (45min)

Nadogradnja na ključne dijelove Signature tretmana uključuje dodatne mogućnosti tretiranja specifičnih kožnih problematika pomoću HydraFacial boostera i LED svjetlosne terapije.

Vrste DELUXE tretmana:

 • Age Refinement HydraFacial tretman u kojem se dodaje Derma Builder booster koji je obogaćen peptidima, čije djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanje kože te poboljšanje elastičnosti i teksture.
 • Radiance HydraFacial tretman je u kojem se dodavanjem Britenol boostera smanjuje pojava hiperpigmentacija nastalih prekomjernom izlaganju sunčevoj svjetlosti ili uzrokovanih hormonalnim poremećajima.
 • Clarifying HydraFacial tretman je idealan za masnu i začepljenu kožu u kojem se dodavanjem hijaluronske kiseline i LED svjetlosne terapije koža hrani i štiti od širenja bakterija te stvaranja upalnih procesa.
 1. PLATINUM HYDRAFACIAL (60min)                        

PLATINUM tretman pruža potpuno HydraFacial iskustvo! Tretman započinje procesom detoksifikacije limfnom drenažom, nakon koje slijedi Signature tretman za dubinsko čišćenje i eksfolijaciju kože, koja se istovremeno hidrira specijalnim boosterom prilagođenim onome što je vašoj koži potrebno. Vrhunski PLATINUM tretman završava LED light terapijom za dodatno djelovanje boostera.

Tretman je univerzalan i namijenjen svim tipovima kože.

Ovim tretmanom od svega 3 koraka moguće je tretirati:

 • sitne borice i bore,
 • gubitak elastičnosti
 • začepljene i/ili povećane pore
 • neujednačen ten,
 • lošu teksturu kože,
 • hiperpigmentacije.

Iznimno: Tretman se ne preporučuje trudnicama.

Prije samog tretmana potrebno je očistiti kožu nježnim HydraFacial proizvodima za čišćenje lica, prilagođenim svakom tipu kože.

PLATINUM HydraFacial tretman započinjemo terapijom limfne drenaže te se nježnim pokretima stimulira rad limfnog sustava, što poboljšava rezultat tretmana.

Prvi korak tretmana sastoji se od čišćenja i pilinga lica – nježnom eksfolijacijom i obnovom otkriva se novi sloj kože. Nakon toga koža postaje glatka i sjajna te bolje upija aktivne sastojke iz proizvoda kojima se njeguje.

Drugi korak tretmana čini ekstrakcija i hidratacija kože  – bezbolnim vakuumom se izvlače nečistoće iz najdubljih pora i istovremeno se koža njeguje intenzivnim hidratantnim sredstvima.

Treći korak tretmana sastoji se od nanošenja i zaštite kože personaliziranim serumima kojima ciljano tretiraju specifične problematike kože – manjak hidratacije, hiperpigmentacije, bore i prve znakove starenje.

Na kraju tretmana dobit ćete savjet naših stručnjaka kako dalje njegovati kožu, kako bi se maksimizirao učinak tretmana.

Nije potrebno vrijeme za oporavak nakon HydraFacial tretmana. Netom nakon tretmana možete se vratiti uobičajenim aktivnostima.

Kod pojedinih slučajeva može se javiti crvenilo kože, koje traje do 72 sata. Slučajevi su to kod kojih se u sklopu HydraFacial tretmana koristio booster u čijem je sastavu nalazi kiselina, koja potiče bolju eksfolijaciju kože.

S obzirom na navedene prednosti i instant rezultate, ovo je omiljeni tretman za njegu kože prije važnih događaja.

Nakon HydraFacial tretmana treba pripaziti i izbjegavati:

 • eksfolijaciju kože glikolnom kiselinom ili enzimima – 48 sati prije i nakon tretmana
 • odlazak u saunu – 24 sata nakon tretmana

Pozivamo vas da rezervirate svoj termin online u Poliklinici Sinteza i prepustite se ovom tretmanu zbog kojeg će vam koža biti iznimno zahvalna i njegovana.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.



+385 91 454 5973