Injekcijska lipoliza – otapanje masnih naslaga – Michelangelo

Injekcijska lipoliza u sasvim novom izdanju u poliklinici Sinteza, tretman kojim se uklanjaju manje, lokalizirane masne naslage na trbuhu, koljenima, podbradku… Tijekom ovog inovativnog postupka – koji se po rezultatima može usporediti s liposukcijom, ali je mnogo manje invazivan za tijelo – tankom se iglom na željeno područje aplicira fosfatdilkolin, tvar što otapa masnoću koja se onda limfom izlučuje iz tijela.

Prva u regiji Sinteza je počela primjenjivati Michelangelo PDC Plus Complex, revolucionarni preparat koji je lipolizu gotovo sasvim lišio nuspojava. Kombinacija vitamina, aminokiselina i alfa-liponske kiseline te ekstrakta sjemenki soje s pet posto fosfatdilkolina zaslužna je za to da su neugodne posljedice svedene gotovo na nulu: nema otečenosti, crvenila ni bolova pa se pacijent nakon tretmana može našminkati, odjenuti i nastaviti sa svojim aktivnostima, što s dosadašnjim preparatima nije bilo zamislivo.
Učinak poboljšava i veći postotak deoksiholata u preparatu – 2,4 posto.
Ta je tvar prirodno prisutna u žuči, a funkcionira tako da povećava propusnost membrane masnih stanica: na taj način u njih ulazi fosfatdilkolin, koji pak masnoću pretvara u emulziju.

injekcijska lipoliza
Premda odličnog učinka, takve su formule dosad uvijek na koži ostavljale posljedice u obliku modrica, svrbeža i oteklina. No, s preparatom Michelangelo PDC Plus Complex injekcijska je lipoliza dovedena na sasvim novu razinu kvalitete.

Tretirati se mogu lice i tijelo, no regija po regija: postupak se mora ponoviti dva do tri puta s razmakom od četiri tjedna, a rezultati su se pokazali izvrsnima – posebice kod tretiranja podbratka, zatezanja linije čeljusti i smanjivanja nakupina masnog tkiva na tijelu.

injekcijska lipoliza

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije