Lifting opuštenog lica bez operacije

Iako su bore prva asocijacija kada je riječ o znakovima starenja, pad tonusa, opušteno lice, odnosno pojava viška opuštene kože na konturama lica, svakako su izraženije posljedice koje zahtijevaju znatno više pažnje.

Kirurški lifting lica sve donedavno bio je jedina metoda zatezanja kože i učvršćivanja kontura. Iako pruža izvrsne rezultate, na kirurški lifting lica koji podrazumijeva duži oporavak, nije se jednostavno odlučiti. Estetska medicina svojim je razvojem ponudila brojna rješenja za lifting opuštenog lica bez skalpela, a jedan od najvažnijih saveznika u postizanju mladolikog izgleda postali su inovativni medicinski uređaji koji se oslanjaju na napredne, sofisticirane tehnologije.

Lifting lica bez operacije

Kad je pomlađivanje u pitanju, lice se smatra najosjetljivijim dijelom tijela – ne samo jer je prvo uočljivo kad nas drugi ugledaju, već ga i sami najviše gledamo, zbog čega se i male promjene mogu činiti značajnima. Ipak, jedno se pitanje najčešće čuje kad su znakovi starenja u pitanju – zašto lice stari i opušta se brže od ostatka tijela i zašto ga vježbanjem ne možemo sami zategnuti?

Krivac za brže starenje lica je njegova funkcija, jer neprestanom mimikom mišiće lica koristimo mnogo više od mišića tijela.

Posljednjih se godina razvojem estetske medicine sve više pokušava utjecati upravo na zadržavanje ili vraćanje mladenačke čvrstoće i zategnutosti kože, a među najvećim inovacijama nalaze se uređaji za nekirurško zatezanje, odnosno lifting lica bez operacije.

Osluškujući potrebe današnjeg čovjeka, u Polikliniku Sinteza uvrstili smo najinovativnije uređaje koji pomlađuju lice, zatežu kožu, definiraju konture, i to sve bez noža, operacije, šavova ili vremena oporavka.

lifting lica

Facelifting bez operacije: Uređaji koji zatežu opuštenu kožu

U podlozi nekirurškog zatezanja kože krije se čitavi mehanizam – kombinacija tehnologija koje djeluju na sam uzrok problema – kolagen – potičući njegovu proizvodnju.

Suvremeni aparati poput Ultraformera i Ultratone Dreamshapera predstavljaju posljednju riječ u fokusiranoj visokofrekventnoj ultrazvučnoj terapiji i biostimulaciji mišića te omogućuju vrlo precizno i efikasno tretiranje lica, i to u različitim potkožnim slojevima.
Prirodno potičući proizvodnju kolagena, direktno djeluju na zatezanje kože, dok električnim impulsima formiraju mišiće i poboljšavaju tonus.

lifting lica

Pružajući izvrsne rezultate, Ultraformer i Ultratone Dreamshaper predstavili su alternativu kirurškom faceliftingu. Bez noža, šavova i neugodnih posljedica, odmah nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima, a rezultati će doći gotovo pa sami od sebe. Koža će iz dana u dan izgledati zategnutije, lice poprimiti mladenačke konture, a prirodno povećana proizvodnja kolagena nastavit će donositi rezultate još dugo nakon tretmana.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973