Fileri za korekciju nosa

Ne sviđa ti se asimetrija ili udubljenje na tvom nosu?
Muči te brazda na korijenu nosa urezana između obrva?
Korekcija nosa bez operacije radi se pomoću filera i potpuno je bezbolna.

Korekcija nosa trend u svijetu

Korekcije nosa u samo pet minuta, bez operacije i anestezije u svijetu su postale trend među poznatim i slavnim osobama koje žele privremenu promjenu izgleda.

Korekcija nosa bez operacije radi se na dva načina: filer za korekciju nosa koji sadrži hijaluronsku kiselinu i tretman traje samo pet minuta, ili se uzima vlastito masno tkivo pa tada korekcija traje nešto duže, oko pola sata. U Americi se takva korekcija nosa popularno naziva ‘5 Minute Nose Job’, kaže prof.dr.sc. Mislav Gjurić, otorinolaringolog i plastični kirurg glave i vrata iz Poliklinike Sinteza. Filer za korekciju nosa samo je privremeno rješenje, a učinak traje od godinu do dvije, što ovisi o preparatu koji se koristi i o samom tkivu pacijenta.

‘Ovakva korekcija nosa je dobar test za osobu koja želi vidjeti kako bi izgledala s drugačijim nosom, a teško joj se odlučiti za operaciju. Filer za korekciju nosa uštrcava se direktno na nos ili iznutra kroz nosnicu. Anestezija često nije potrebna. Crvenilo nakon nanošenje filera prođe kroz nekoliko dana. To je privremeni make-over, čista estetika, a pritom se ne mijenja funkcija nosa i disanje’, objašnjava prof.dr.sc. Mislav Gjurić.

filer za korekciju nosa

Tko sve može na korekciju nosa?

‘Za korekciju nosa nema dobne granice, od punoljetnosti na dalje. Osobe s iskrivljenim i sedlastim nosom su dobri kandidati za korekciju filerima. Također, filerima se mogu ispuniti i brazde između obrva, različite asimetrije, udubljenja. Neki se odlučuju na korekcije i nakon operacije koja nije bila uspješna’, kaže prof. dr. Gjurić.

Cijena korekcije nosa filerima ovisi o količini i vrsti filera – 1 ml = ca. 3.000 kuna.

Više o estetskoj kirurgiji nosa u poliklinici Sinteza saznajte klikom ovdje.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije