Med Contour Multipower Plus – nova generacija najizvođenijeg uređaja za oblikovanje tijela u Hrvatskoj

Nova zvijezda za oblikovanje tijela stigla je u našu polikliniku. Predstavljamo vam Med Contour Multipower Plus, uređaj najnovije tehnologije za oblikovanje tijela. Uređaj koristi kombinaciju ultrazvuka i radiofrekvencije za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože  tijela.

U Poliklinici Sinteza koristimo 2 aplikatora:

Body Shape – za oblikovanje tijela, uklanjanje masnih naslaga i celulita

Draining – za limfnu drenažu

Tretmani se obavljaju brzo, učinkovito i bezbolno.

Namjena Med Contour Multipowera jesu neinvazivni tretmani tijela, a ponajprije za:

  • uklanjanje lokaliziranih masnih naslaga i celulita
  • smanjenje obujma pojedinih dijelova tijela
  • poboljšanje potkožne mikrocirkulacije
  • limfnu drenažu

Ultrazvuk se do sada pokazao kao najbolja nekirurška metoda za uklanjanje masnih naslaga. Tretmanom se direktno razbija opna masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj. Na svakom prvom tretmanu u Poliklinici Sinteza detaljno se pregledava kritično područje, fotografira i mjeri, određuje se broj preporučenih tretmana i prati napredak. Tretman Med Contour započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, kreće se u borbu s masnim stanicama s ugodnom i toplom masažom, uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Lokalno se djeluje na masne stanice te se ne oštećuje okolno tkivo.

Nakon tretman predviđena je limfna drenaža koja pospješuje rezultate tretmana, koji slijedi nakon ultrazvuka. Time se brže izlučuju oslobođene masti, ubrzava se cirkulacija i izbacuje višak tekućine, osobito kad se tretira celulit. Rezultat je smanjivanje obujma, pa i nekoliko centimetra.

Ovaj je tretman siguran, djelotvoran i ugodan. Nakon primjene nema opeklina, modrica, promjena na koži. Nije potrebna nikakva priprema prije i nakon tretmana te se odmah možete vratiti uobičajenim aktivnostima. Tretman ima i jamstvo sigurnosti – certifikat FDA.

Regije koje se mogu tretirati su: trbuh, bedra, ruke, stražnjica, koljena, listovi, tzv. leptirići na nadlakticama. Rezultati su slični liposukciji, bez dugog oporavka, boli ili kvrga. Trajni su i ukoliko se držite preporučenog načina prehrane i bavite se nekom tjelesnom aktivnošću, zbilja možete biti zadovoljni postignutim.

Kandidati za tretman su i žene i muškarci (stariji od 18 godina) s masnim naslagama, celulitom i opuštenom kožom na pojedinim dijelovima tijela. Tretman se ne preporuča ljudima koje muče bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantacije organa, kao ni ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, te i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove.

Za optimalne rezultate preporuča se kura od 6 tretmana. Uz tretmane potrebna je fizička aktivnost i pravilna prehrana.

Poseban aplikator namijenjen za stimuliranje limfnih žlijezda i drenažu zove se draining. Drenažna se radi na tijelu, čime se pospješuje izlučivanje raspršenih masnih stanica kroz limfni sustav.

Dva postupka provode se zahvaljujući membranama na aplikatoru. Te membrane savršeno prianjaju uz tkivo i potiču limfnu, vensku i arterijsku cirkulaciju. Masaža je vrlo ugodna.

-stimulaciji limfnih čvorova

-uklanjanju viška toksina i masti u tijelu

-povećati cirkulaciju krvi u tretiranom području

Rezervirajte svoj termin u Poliklinici Sinteza i brigu o celulitu i opuštenoj koži prepustite profesionalcima s dugogodišnjim iskustvom.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973