Metabolic balance

U želji da našim pacijentima ponudimo još kvalitetniju uslugu, ali i u skladu s najsuvremenijim trendovima u svijetu, potrudili smo se osmisliti sveobuhvatan program individualizirane zdrave prehrane – jer ljepota dolazi i iznutra. Danas se više ne gledaju samo suvišni kilogrami ili lokalne nakupine masnog tkiva na mjestima gdje ih ne želimo, već se postavlja i pitanje konzumacije hrane koja nam zaista odgovara. U razgovoru s prijateljicom na tu temu, koja me u posljednje vrijeme jako zaokuplja, ona je u jednom trenutku rekla: Što da ti kažem, pa ni u benzinca nećeš natočiti dizel! Naravno da se promptno rodilo pitanje: koliko krivih namirnica svaki dan uvijek nanovo unosimo u organizam?

Počela sam intenzivno istraživati sve moguće izvore, i na kraju se odlučila za medicinski sustav prehrane METABOLIC BALANCE. Sustav je razvio poznati njemački internist dr. Funfack s timom stručnjaka koji danas djeluju u okviru Instituta Metabolic Balance. Naš je tim upotpunila diplomirana nutricionistica Nina Antunović. Ukoliko želite ne samo smršaviti, već i dovesti svoj organizam u ravnotežu, preporučujemo Vam ovaj jedinstveni sustav prehrane koji uzima u obzir biokemijska i metabolička svojstva pacijenta.

balance3

Sve započinje pregledom prigodom kojeg se napravi detaljna analiza Vašeg tijela specijalnom vagom, izmjeri tijelo na relevantnim točkama, te uzme anamneza svih Vaših tegoba i prehrambenih navika. Jednom ujutro morate doći i natašte da kako bi Vam uzeli krv, jer nam je za analizu potrebno 36 krvnih parametara. Svi se dobiveni podaci zatim šalju u Njemačku u Metabolic Balance Institut gdje se obrađuju specijalnim programom, što rezultira dijetnim planom skrojenim točno prema Vašim metaboličkim potrebama.

gewichtsreduktion

Pored toga, napravi se i pregled biorezonancom kako bi dobili potpunu sliku namirnica koje smijete konzumirati, te da bi se utvrdilo imate li danas vrlo čestu candidu, te eventualno i neke alergije. Mijenjanje temeljnih prehrambenih navika zahtjeva izuzetnu disciplinu i volju, i zato smo otišli još i korak dalje kako bismo vam olakšali početnu fazu. Nudimo Vam stoga i individualnu fitoterapiju, precizno prilagođenu Vašim potrebama. Naraspolaganju Vam stoji cijeli naš tim koji će Vam rado pomoći i pružiti podršku u prvim koracima. Nakon što ste se prilagodili novom načinu prehrane i želite dodatno ubrzati neke procese, ali i što prije zategnuti kožu, preporučamo Vam da isprobate tretmane MEDCONTOUR-om i limfnu drenažu. Rezultati će Vas vrlo brzo ostaviti bez daha, a tijelo nagraditi potpuno novim osjećajem energije, zadovoljstva i poletnosti.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije