OBSERV – napredna analiza kože!

Radosni smo što vam možemo predstaviti novost koja je stigla u našu polikliniku – OBSERV uređaj za analizu kože! #thejourneybeneaththeskin može početi!

OBSERV uređaj pruža preciznu procjenu vaše kože te nudi personalizirana rješenja za vaš tip kože.

Uređaj omogućava bolje razumijevanje kože, što posljedično stvara zadovoljne klijente koji više ne bacaju novac na kreme i tretmane koji ne odgovaraju njihovom tipu kože. Operateri bolje određuju terapiju za rješenje vaše problematike, odnosno jednostavno i precizno se preporučaju tretmani i proizvodi za kućnu njegu. Klijenti postaju fascinirani svojim osobnim rezultatima – ‘prije i poslije’ koji su prikazani na vizualno interaktivan način putem Apple iPada.

„Ključ za pružanje prilagođenog pristupa potrebama i ciljevima kože klijenata je imati nepristrane uvide i vizualni prikaz početne točke stanja kože.“ Sylton.

Skener kože OBSERV kreirao je u Nizozemskoj izumitelj Walter Arkesteijn u Syltonu, iz potrebe za istraživanjem kože klijenata na dublji i studiozniji način.

Točna OBSERV dijagnoza kože i OBSERV analiza kože ključ su i baza za učinkovite tretmane kože te kontinuirano omogućavaju prikaz napretka u njezi kože, nakon primijenjene terapije, što istovremeno povećava zadovoljstvo klijenata. Napredna analiza kože, pomoću tehnologije analize kože OBSERV, bilježi složenost izgleda i zdravlja kože, od površinskog sloja do sve dubljih slojeva. Hiperpigmentacije, akne, oštećenja, suhi i masni dijelovi kože, sve se precizno bilježi i olakšava kod odabira prave terapije i njege za vaše individualne potrebe.

Užurban način života savršena je podloga koja sve osjetljive tipove kože dovodi u reaktivno stanje. Uređaj za analizu kože OBSERV precizno bilježi vizualne slike unutar vremenskog okvira od 30 sekundi, kako bi stručnjacima za kožu pružio platformu za prepoznavanje stanja kože i planiranje liječenja, obnavljanja i održavanja kože.

Provodimo svoje klijente kroz temeljite konzultacije i personalizirano im pristupamo. Na temelju podataka o vizualnoj analizi kože naši klijenti prepoznaju potrebu za profesionalnim tretmanima kože te za prilagođenu kućnu njegu.

U Poliklinici Sinteza analiza kože je prvi korak u tretiranju kože lica. Dobra procjena izgleda i stanja kože omogućit će najbolje moguće rezultate.

Na konzultacijama naši će operateri koristiti Observ uređaj, uz pomoću kojeg će kreirati potreban plan terapije te educirati klijente, koje bi korake trebali poduzeti kako bi kožu održali zdravom i sjajnom.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973