Revolucija uz Primelase lasersku epilaciju – rješavanje gotovo svih tipova dlačica brzo i jednostavno!

Želja gotovo svake žene glatka je i svilena koža u svakoj prilici, stoga je lasersko uklanjanje dlačica jedan od najtraženijih tretmana u estetskoj industriji.

Kako bismo našim dragim klijenticama ostvarili ovu želju, u ponudu smo uveli Primelase by Sinclair diodni laser koji pomaže pri uklanjanju dlačica na svim regijama.

Uz Primelase stiže još jedan poseban novitet, a to je bezbolnost prilikom izvođenja tretmana. Do sada je bol bila jedini razlog nedoumice kod donošenja odluke za pothvat laserskog uklanjanja dlačica.

Sjajna vijest je da je uz potpuno bezbolan Primelase laser moguće ukloniti dlačice u samo 6 tretmana.

Uz Primelase, lasersko uklanjanje dlačica ugodan je postupak!

Primelase jedinstveni je diodni laser velike snage koji nudi neusporedive prednosti zahvaljujući zaštićenoj, patentiranoj tehnologiji, koja osigurava najučinkovitije uklanjanje dlačica bez prisustva boli.

Tretman laserskog uklanjanja dlačica je medicinski postupak diodnim laserom kontrolirane valjne duljine od 810nm.

Mehanizam laserskih zraka djeluje selektivno na zagrijavanje folikula dlake, što rezultira trenutnom i naknadnom eliminacijom.

Dosezanjem 60-70 ºC u stabljici dlake oštećuju se stanice u lukovici i izbočini. Ako temperatura u stabljici dlake nije dovoljno visoka, stanice rasta i matične stanice nisu oštećene i dlaka će ponovno izrasti. S toga nam je važno da postignemo visoku toplinu što nam diodni laser Primelase omogućuje.

Diodni laser je zlatni standard u uklanjanju dlačica te je iznimno uspješna metoda, no učinkovitost tretmana ovisi o boji dlake, debljini kao i o dubini korijena same dlake.  Svijetle i sjede dlačice nije moguće tretirati.

Primelase je trenutno najjači diodni laser na svjetskom tržištu i izuzetno smo ponosni da smo mi jedina klinika u Hrvatskoj koja ga ima.

Vrhunska tehnologija omogućuje uklanjanje dlačica kroz cijelu godinu, pa čak i ljeti!

Zbog svoje velike snage, mogu se ostvariti puno brži i bolji rezultati, uz potpuno bezbolne tretmane.

Kod uklanjanja dlačica, kratki impulsi omogućuju optimalnu temperaturu koju treba postići da bi oštetila folikul dlake, bez oštećenja kože, uz minimalnu nelagodu, čak i kod klijenata s velikom gustoćom dlaka i tamnijom kožom.

Tretman je dizajniran da se prilagodi svim područjima lica i tijela.

Laserom najčešće tretiramo:

– lice

– pazuhe

– bikini zonu

– ruke

– noge

– prsa i leđa kod muškaraca

Uklanjanje dlačica izvodimo pomoću dva načina rada. S kojim načinom će se određena regija tretirati odlučuje medicinski kozmetolog prema regiji koju tretiramo.

Primelase radi u dva moda, a to su statički i dinamički mod.

Statički mod je precizan i maksimalno učinkovit – pruža veću energiju pri nižoj stopi ponavljanja, što rezultira višom kliničkom učinkovitošću i manjim brojem tretmana.

Dinamički mod je vrlo brz i siguran, a uz visoku frekvenciju i više prelazaka tretiranog područja, izvrstan je za trajno smanjivanje dlačica – postiže visoku prosječnu snagu s potpunom pokrivenošću.

  • Bezbolan je
  • Velika snaga uređaja od 4 800 W, koja nam omogućuje vrhunske rezultate
  • Statički i dinamički način rada za sve regije na tijelu
  • Brz – treba mu svega par minuta za svaku pojedinu regiju
  • Patentiran sustav hlađenja kako bi tretman protekao bezbolno
  • Prilagođen svima, svim tipovima kože i vrstama dlačica (osim sijedih i svijetlih dlačica)
  • Prigodan za korištenje tijekom cijele godine

Ukoliko ste zainteresirani za uklanjanje dlačica pomoću inovativnog Primelase lasera, zakažite svoj termin u Poliklinici Sinteza putem telefona: +385 1 5005 970 / +385 91 4545 970 ili putem maila info@poliklinika-sinteza.hr, a mi ćemo se pobrinuti da osjetite razliku u pristupu, brzini, efikasnosti i nevjerojatnim rezultatima.

Pozivamo Vas na besplatne konzultacije prije prvog tretmana kako bi naši medicinski kozmetolozi mogli napraviti plan terapije, objasniti postupak samog tretmana te Vas informirati o pripremi prije i ponašanju nakon tretmana za što uspješnije rezultate.

Besplatno savjetovanje je moguće i online, pa nam se slobodno javite i doznajte sve što Vas zanima.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973