TriBella tretman: pomlađivanje kože

Estetski zahvati mnogima su ostvarili želju za produljenom mladolikošću, no što ako se ubrajate u skupinu ljudi koji se naprosto boje operacija ili, pak, strahuju od bolnog oporavka? S druge strane, mogu li rezultati uređaja za oblikovanje tijela biti usporedivi s rezultatima operativnih zahvata? Hoće li vam dati ono o čemu ste sanjali kad je o izgledu riječ? Ako mislite da neće – razmislite još jednom.

TriBella

TriBella: Brzi i dugotrajni rezultati u pomlađivanju kože

Poliklinika Sinteza je, naime, prva u Hrvatskoj pribavila uređaj Venus Versa, jedinstvenu, najsvestraniju platformu uz pomoć koje se izvode najtraženiji neinvazivni estetski tretmani –  uključujući fotopomlađivanje, tretman akni, uklanjanje dlačica, obnavljanje kože i ublažavanje bora. Bazira se na tri jedinstvene tehnologije:

  • intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL) sa SmartPulse tehnologijom
  • nanofrakcijska radiofrekvencija sa SmartScan tehnologijom
  • multipolarna radiofrekvencija uz pulsirajuće magnetsko polje

Jedan od najpopularnijih tretmana je TriBella, 3u1 nekirurški tretman s brzim i dugotrajnim rezultatima u pomlađivanju kože.

TriBella

Što Tribellu razlikuje od ostalih uređaja sa sličnom namjenom?

Adut ovog aparata je kombinacija triju moćnih nekirurških tretmana spojenih u jedan, čiji su rezultati zdravija i znatno pomlađena, zaglađena i sjajna koža – i to u minimalnom roku. Prvi rezultati vidljivi su, naime, već nakon jednog dana.

TriBella

TriBella

Tri TriBElla aplikatora za tri učinka

TriBella koristi tri aplikatora: jedan poboljšava tonus, drugi elastičnost, a treći teksturu kože, pri čemu u sinergiji osiguravaju potpunu rejuvenaciju lica. Svaki funkcionira na svom principu:

  1. SR Intense Pulse Light (IPL) aplikator za fotopomlađivanje. Ovaj aplikator koristi intenzivno pulsirajuće svjetlo koje smanjuje vidljivost kapilara i hiperpigmentacija, ublažava oštećenja uzrokovana UV zračenjem, ujednačava boju tena, rješava problem manjka ili viška pigmenta na pojedinim mjestima, ublažava akne i općenito poboljšava ton kože.
  2. DiamondPolar aplikator ima anti-ageing namjenu. Koristi preciznu kombinaciju energetskih pulseva koji podižu temperaturu u koži potičući cirkulaciju te proizvodnju kolagena i elastinskih vlakana. Proces je potpuno bezbolan, a njegov su rezultat ublažene fine linije i bore, čvršća i pomlađena koža te poboljšana elastičnost.
  3. NanoFractional IF ™ obnavlja površinu kože. Ovaj aplikator usmjerava energiju ispod gornjeg sloja epidermisa i koristi sićušne elektrode koje potiču sintezu elastina i kolagena minimalno utječući na vanjski sloj epidermisa. Time se izravnava neravna tekstura kože, smanjuju se strije i ožiljci te sužavaju proširene pore, a poboljšava se i stanje kod rosacee, kronične upalne bolesti kože.

TriBellaTriBella

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije