Velvet Skin – neinvazivno pomlađivanje lica i tijela

Obogatili smo dermatološku ponudu u našoj poliklinici Sinteza – stigao nam je Velvet Skin Intra Plus!

Velvet Skin Intra Plus, uređaj s certifikatom CE i ISO 13485-2012, klijentima daruje značajna poboljšanja vezana uz pomlađivanje kože, preoblikovanje tijela, zahvaljujući inovativnim tehnologijama poput radiofrekvencije, elektroporacije, frakcijske radiofrekvencije, radioskalpela i intradermalne radiofrekvencije.

Poduža je lista problema koji se mogu tretirati ovim uređajem. Samo dio su: bore, akne, celulit, opuštena koža, lokalizirana slabost, strije, periokularne bore, nesavršenosti teksture kože, dehidracija kože, te brojne druge.

Radiofrekvencija lica i tijela revolucionarni je tretman koji učvršćuje i podiže kožu, bez odlaska “pod iglu ili nož”. Riječ je o neinvazivnoj metodi koja učinkovito suzbija znakove starenja kože i omogućava postizanje dugotrajnog poboljšanja kože, kako za lice tako i za tijelo. Tretman se izvodi aplikatorom koji može inducirati porast dermalne temperature te koji stimulira stvaranje novog kolagena i elastina, tako da će regenerativni učinci na tretiranu zonu biti vidljivi od prvih tretmana, što je i dovoljan razlog zašto je upravo ovo omiljeni tretman i Jennifer Lopez i Kim Kardashian West.

Tretman je bezbolan i ugodan te traje između 30 i 40 minuta. Preoblikovanje tkiva i bolji tonus kože bit će vidljivi već od prvog tretmana. Rezultati koji se postignu nakon 5 tretmana u nizu dugotrajni su čak skoro dvije godine, pa ne čudi zašto su klijentice poludjele za ovim tretmanom.

Nakon čišćenja lica i nanošenja bogate kreme na lice (koja je nekomedogena za osjetljivije tipove kože), zagrijava se sonda, koja laganim pritiskom na vašu kožu stvara osjećaj ugode i lagano zagrijava, a kružnim sporim pokretima vodi vas u svijet opuštanja i zateže vašu kožu.

Ublažava bore, fine linije, akne i brojne druge nesavršenosti, poboljšava tonus i teksturu kože, hidrira, pomlađuje, preoblikuje, revitalizira. Dakle, nudi sve one blagodati za kojima vapimo kada uočimo prve znakove starenja. Efekt je vidno zategnuta i osvježena koža.

Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna altrernativa tradicionalnoj mezoterapiji s iglom. Primjenom određenog električnog impulsa, na biološku površinu, inducira se prolazno povećanje propusnosti tkiva. Elektroporacija omogućava prodor mikro i makro molekula, kao što je hijaluronska ili npr. molekule kolagena.

Potpuno bezbolna metoda, bez rizika od infekcije, bez otoka crvenila i hematoma i bez potrebe za oporavkom, revolucionarna je metoda na tržištu.

Zakažite pregled i tretman kod naših doktorica Tošić Jukić i Molchanove i prepustite se tretmanu za koji će vam vaša koža biti zahvalna.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973