Pomlađivanje lica potpuno prirodno – ANR

Pomladjivanje lica ANR tretmanom ispunjava često iskazanu želju naših pacijenata za potpuno prirodnim načinom pomlađivanja kože – prirodni lifting lica. Razmišljajući o tome i prateći najsuvremenije trendove, oblikovana je ANR metoda, jedinstvena u svijetu, kojom našim pacijentima želimo ponuditi mogućnost potpuno novog načina rejuvenacije kože lica – uklanjanje bora, zatezanje lica.

Zatezanje lica i pomlađivanje vlastitom plazmom
Poznata glumica Marija Borić prirodnom metodom pomladila lice

Svaki tretman započinje detaljnim čišćenjem kože, nakon čega slijedi peeling i na kraju maska. Primjenjujemo ekskluzivnu organsku kozmetiku Dr. Stribor, našeg poznatog magistra farmacije i fitoaromaterapeuta Stribora Markovića.

Slijedi dijagnostika stanja tijela i kože aparatom za biorezonancu, čime pacijent tijekom cijelog tretmana dobiva upravo one frekvencije koje su mu potrebne za regeneraciju. Usporedno s time odvija se obrada i prijenos individualno prilagođenih frekvencija s aparata na visokokvalitetni tonik za lice kozmetike Dr. Stribor. Tako pripravljen tonik iduća se tri tjedna koristi za dugotrajnu terapiju regeneracije kože lica.

Nakon što kožu pripremimo na opisani način, uzimamo krv od pacijenta kako bismo pripremili plazmu (platelet-rich plasma, PRP) za aplikaciju u području lica. PRP se injektira odmah nakon pripravljanja, budući da su svi faktori u plazmi izuzetno osjetljivi te se izvan tijela vrlo brzo razgrađuju. Vlastita plazma bogata faktorima rasta i matičnim stanicama kroz tanke iglice injektira se u lice te prirodno pomlađuje kožu.

Bez botoxa i filera do savršenog lica – uklanjanje bora, zatezanje lica

Cijeli proces završava nanošenjem hijaluronskog seruma i kreme iz kozmetike Dr. Stribor.

pomladjivanje lica

Nakon ovakvog tretmana lice je blago otečeno, može se pojaviti crvenilo, kao i male modrice od uboda igala. Sve ove nuspojave se vrlo brzo smiruju i nestaju, a koža lica ostaje meka, elastična i vidljivo mlađa.

Savjetujemo za početak napraviti jedan ciklus od tri tretmana u razmaku od po mjesec dana. Nakon toga preporučamo održavanje svakih 3-6 mjeseci što ovisi o nizu faktora – dobi, navikama, klimatskim uvjetima, ali i genetskoj predispoziciji.

Pomladjivanje lica ANR tretmanom rezultat je kombinacije posebno pripremljene kozmetike i krvne plazme koje pružaju dubinsku obnovu kože. Visokoaktivni sastojci prodiru duboko u kožu, a faktori rasta pomažu pri proizvodnji novog kolagena te regeneriraju oštećenu kožu, usporavajući i otklanjajući znakove starenja i sitne nepravilnosti. Koža postaje mekša na dodir, zaglađena i elastična, a lice je vidljivo osvježeno i pomlađeno.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije