Biorezonanca čuva zdravlje – dijagnostika i liječenje

Biorezonanca vrlo je sofisticiran i precizan dijagnostički i terapijski postupak u komplementarnoj medicini. Nakon puno godina istraživanja u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća definitivno je znanstveno dokazano da sve žive organizme okružuje kompleksno elekromagnetsko polje. Došlo se do spoznaje da žive stanice emitiraju sitne količine svjetlosti tzv. biofotone koji potječu iz DNA molekule u jezgri stanice. Biofotoni su odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanici. Danas je dobro poznato da materija predstavlja zgusnutu energiju i da svaka stanica zrači točno određenu valnu duljinu te energije. Naše tijelo se sastoji od jako puno stanica koje međusobno komuniciraju i izmjenjuju informacije. Upravo su biofotoni ti koji to omogućavaju. Funkcija cijelog organizma ovisi o neometanoj razmjeni informacija i regulacijskih procesa na staničnom nivou.

Utjecaj vanjskih i unutarnjih faktora na ljudsko tijelo

Suvremeni način života donio je sa sobom i određene negativne posljedice. Svakodnevno smo izloženi najrazličitijim utjecajima od zagađenja okoline, vode, hrane, zračenja i to kroz duži vremenski period. Iako tijelo raspolaže izuzetno velikim potencijalom samoizlječenja, utjecaji su ponekad toliko jaki i veliki da blokiraju te fine regulacijske procese i sposobnosti. Različite supstance, toksini, virusi, bakterije i zračenja ometaju te frekvencije i komunikaciju među stanicama što na kraju remeti rad stanica. Ukoliko taj poremećaj dulje potraje, razvit će se i organske promjene s pripadajućim simptomima.

Biorezonanca – dijagnostika

Upravo nam BICOM aparat za biorezonancu omogućuje otkrivanje tih poremećenih frekvencijskih uzoraka. Nakon toga aparat ih modulira i  putem posebne elektrode vraća natrag u organizam u obliku terapijskih frekvencija. Najveći postotak uspjeha odnosi se na smanjenje simptoma kod

  • inhalatornih i nutritivnih alergija
  • astme
  • dermatoloških problema
  • gastrointestinalnih problema uzrokovanih alergenima

Biorezonantnim testiranjem moguće je otkriti mikroorganizme poput gljivica, parazita, bakterija, koji mogu biti prikriveni uzročnici alergija, kožnih promjena (neurodermitis, psorijaza, akne..), gastrointestinalnih tegoba, urinarnih i ginekoloških infekcija.

biorezonanca

Svaka biorezonanca se radi na temelju detaljne dijagnostike i individualnog plana terapije. Ovisno o poremećaju, tretman traje 5-30 minuta, potpuno je bezbolan, ugodan i namijenjen i najosjetljivijim pacijentima. U većini slučajeva dovoljno je 5-10 tretmana. Biorezonanca se izuzetno dobro kombinira s ostalim metodama liječenja u komplementarnoj medicini kao što su akupunktura, fitoterapija i dijetetika.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije