Dermalni fileri

Dermalni se fileri koriste za oblikovanje kontura lica, povratak izgubljenog volumena tijekom godina starenja te za brisanje udubljenja na koži i neželjenih bora. Rezultati su vidljivi odmah, uz minimalno vrijeme oporavka. Izuzetno je važno pronaći doktora koji će biti pravi umjetnik u svom poslu, kako bi rezultati bili zadivljujući i kako bi se pomoću filera mogle oblikovati konture lica te vratiti mladoliki izgled i sjaj.

Hijaluronskim dermalnim filerima popunjavanju se već formirane bore u cilju pomlađivanja, no mogu se koristiti i kao prevencija kod nastanka bora. Njihovim injiciranjem u kožu vraća se i izgubljeni volumen (popunjavaju se obrazi, naglašava se izgubljena linija brade, podižu se  kutovi usana) te rehidracija kože. Zanimljivo je i da se pokazalo da fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena.

Na tretmane dermalnim filerima možete krenuti sa stvaranjem prvih izraženijih bora. Nakon prethodnog razgovora s vama, doktor će odabrati dermalni filer koji će aplicirati. Filer se ubrizgava u željeno područje, pomoću malih, tankih igala. Sam tretman traje ovisno o područjima koja se tretiraju i o količini filera koja se aplicira – ukupno od 30 do 60 minuta. Nakon tretmana odmah se možete vratiti svakodnevnim obvezama i zato je ovaj tretman poznat pod nazivom ‘coffee break rejuvenation’, odnosno moguće ga je napraviti u radnom danu za vrijeme pauze za ručak. Toliko je jednostavan!

Od značajnijih nuspojava, može se pojaviti alergijska reakcija na proizvod, no ona je izuzetno rijetka, budući da se radi o prirodnom sastojku. Preporuka nakon tretmana je izbjegavanje saune, izlaganja suncu, odlaska u solarij te pritiskanje dijela lica koje je tretirano. Dinamika ubrizgavanja i nadopuna filera je otprilike svakih godinu dana, kako bi se što dulje zadržao mladolik izgled kože i lijepe konture lica.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973