Dermatologija

Njega kože preduvjet je zdrave kože koja je, pak, preduvjet ljepote. Upravo kožom bavi se dermatologija, posebna medicinska grana. Ovaj najveći ljudski organ nije samo zaštitni omotač, već i sustav koji regulira našu temperaturu, osjeća bol i podražaje, štiti od štetnog djelovanja sunca. Zahvaljujući svim njezinim ulogama, koža se mijenja, stari, oštećuje zbog čega su potrebne usluge dermatologa, odnosno estetske i medicinske dermatologije.

Dermatologija svakim danom napreduje i donosi puno noviteta u načinima njege i liječenja.

U Poliklinici Sinteza posvećeni smo svim problematikama kože lica i tijela, a veliki naglasak stavljamo i na pomlađivanje kože.

Medicinska dermatologija

Koža je najizloženiji organ ljudskog tijela, a njezina kompleksna građa i direktna izloženost okolišu čini je podložnom raznim pojavama i oboljenjima. Jedna od naučestalijih promjena na koži su madeži koje je potrebno redovito kontrolirati. Dermatološki pregled vrši se dermatoskopom, što je pouzdana metoda u dijagnostici madeža. Dermatologija tretira i problematike poput rozaceje, kapilara, hiperpigmentacija, gljivične infekcije, različitih osipa i alergija na koži.

U poliklinici Sinteza nudimo sljedeće preglede:

Estetska dermatologija

Promjene na koži lica, vrata i dekoltea povezane s godinama, neizbježne su. No, zahvaljujući inovacijama, neinvazivne opcije pomlađivanja i povećanja usana raznolike su i brojne. Uklanjanje bora izvodi se pomoću velikog broja anti age tretmana. Dermatologinja u poliklinici Sinteza, popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože, stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuje pore, reducira hiperpigmentaciju, briše bore.

U poliklinici Sinteza nudimo sljedeće tretmane:

Venerologija

  • Kompletan pregled anogenitalne regije

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973