Pomlađivanje lica vlastitom krvlju

Terapija pomlađivanja lica vlastitom krvlju revolucionarna je metoda kod koje se upotrebljava minimalna količina vaše krvi za pomlađivanje kože. Proces izgleda tako što se uzima vaša krv s ključnim stanicama i proteinima te se ista ubrizgava u lice, u cilju obnove kože i potkožnog tkiva. Plazma bogata trombocitima, dio je krvi koji se koristi u ovom tretmanu. Cilj ovog tretmana jest na prirodan način potaknuti regeneraciju i oporavak tkiva, čime se smanjuju bore i poboljšava tekstura kože na licu.

Ukoliko težite postići glatku i elastičnu kožu, poboljšati naborano lice oko očiju, smanjiti nazolabijalne bore, smanjiti bore smijalice, umanjiti ožiljke od akni, smanjiti istaknute bore oko usta, pomladiti kožu na rukama (i ostalim dijelovima tijela), ili potaknuti rast kose na tjemenu, vi ste idealan kandidat za ovaj tretman!

Kada ne možete koristiti PRP tretman?

Ovaj tretman ne preporuča se osobama koje imaju poremećaje krvi, maligne bolesti, nestabilan krvni tlak, kod osoba koje koriste antikoagulacijsku terapiju, sistemske kortikosteroidne terapije, imaju anemiju, ili su trudne.

Tijek PRP tretmana

Prije samog tretmana specijalisti će izvaditi 5 ml vaše krvi. Nakon toga, liječnik će centrifugom s velikim brojem okretaja, odvojiti plazmu od ostalih sastojaka vaše krvi, koja će onda pomiješati s hijaluronskom kiselinom i zahvat može početi. U pravilu je riječ o vrlo brzom i jednostavnom zahvatu – dobivena se plazma malim ubodima aplicira u vašu kožu. Rezultati su vidljivi odmah, a prava slika vaše poboljšane kože očekuje se tijekom sljedećih mjeseci, stvaranjem novog kolagena i elastina. Koža postaje vidno mekša, elastičnija i pomlađena!

Preporuka je da se napravi 3 tretmana. Drugi se radi u razmaku od 4-6 tjedana od prvog, a u jednakom razmaku trebate napraviti i treći. Pojava crvenila, natečenosti, uz minimalnu bol na području koje se tretiralo, nuspojave su nakon tretmana, koje u pravilu nestaju nakon nekoliko sati, a u cijelosti za nekoliko dana. Benefiti ovog tretmana vidljivi su jako brzo i klijenti se iznova vraćaju po dozu mladosti i svježine.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973