Pomlađivanje vagine – pomlađivanje vanjskog spolovila

Pomlađivanje vagine i vulve – vulvovaginalno pomlađivanje uključuje širok spektar neinvazivnih korektivnih vulvovaginalnih tretmana. Ciljna skupina pacijentica su sve žene koje žele podići razinu samopouzdanja, popraviti izgled svog spolovila i poboljšati kvalitetu svog spolnog života, od mlađih žena nezadovoljnih izgledom svoje vulve i perianalnog područja, pogotovo koje su vaginalno rodile, do najvećim dijelom žena u perimenopauzi i menopauzi sa svim posljedicama manjka estrogena. Tu prvenstveno mislimo na vulvovaginalnu atrofiju – stanjenje, nabiranje, hiperpigmentaciju kože kao i mlohavost, smanjenje elastičnosti i gubitak volumena, najviše velikih labija.

Dok je za pomlađivanje vagine (rodnice) metoda prvog izbora upotreba laserskih tretmana i radiofrekvencije, kod vanjskog genitalnog područja značajnu prednost ima biorevitalizacijski kompleks neumrežene hijaluronske kiseline i aminokiselina koje pomažu pri obnovi i izgradnji kolagena, djelujući kako na epidermis, tako i na dermis i subkutis, kao i pilinga na bazi trikloroctene kiseline i fenola za izbjeljivanje hiperpigmentacijskih promjena i dodatno poboljšanje strukture kože.

Rezultati su vraćanje prvobitnog ili novonastalog mladenačkog oblik i izgled postizanjem utegnutosti, hidracije kože i volumena velikim stidnim usnama.

Happy Intim linija

obuhvaća tri vrste tretmana te jedan kao dodatak brige o tijelu kod kuće. Riječ je o Happy Intim Body Peel i Butter koji usporava prirodno starenje, uklanja suhu kožu te poboljšava same strukture i izgled kože cijelog tijela. Happy Intim u ponudi ima i piling na bazi trikloroctene kiseline i fenola za posvjetljivanje anogenitalnog područja te poboljšavanje strukture kože, a  oporavak nakon laserskih tretmana, pak, ubrzava hijaluronska kiselina u Happy Intim Revive preparatu kojim se sprečava suhoća rodnice.

Umjesto kirurškog zahvata koji kod mnogih žena izaziva strah, prvobitni mladenački oblik i izgled područja velikih stidnih usana može se vratiti Happy Intim Rebirth gelom, biorevitalizacijski kompleks hijaluronske kiseline i aminokiselina koji poboljšava hidrataciju, volumen i kvalitetu intimnog područja.

pomlađivanje vagine

Tankom iglom ili kanilom Rebirth gel se aplicira pod kožu vulve u području velikih stidnih usana. Tretman je bezbolan budući da se prije same aplikacije područje lagano anestezira, traje oko pola sata, a smije ga izvoditi samo licencirani liječnik, najbolje specijalist ginekologije, u medicinskoj ustanovi. Period oporavka kao takav ne postoji pa se žena već isti dan može vratiti normalnom životu i dnevnim obavezama. Preporučuje se izbjegavanje spolnog odnosa na dan samog tretmana, no već nakon tri dana osoba može nastaviti s redovnim seksualnim aktivnostima, kao i s težim fizičkim radnjama.

pomlađivanje vagine

Osim poboljšanja vanjskog izgleda vaginalnog područja, važno je i poboljšanje užitka kod intimnih odnosa, a jedna od dodatnih metoda u tom smislu je i povećanje G točke. Tretman gotovo i nema rizika, a rezultat samog tretmana vidljiv je odmah. Nakon aplikacije potrebno je koristiti Rebirth kremu u periodu od mjesec dana. U slučaju da je potrebno isti nadopuniti, on se ponavlja nakon 30 dana. Rezultati ovise od osobe do osobe, a traju do šest mjeseci.

pomlađivanje vagine

Kanilom kroz jednu točku ulaza bezbolno apliciramo 5ml hijaluronske kiseline u lijevu veliku usnu. Uočite razliku prema desnoj velikoj usni (međurezultat)

pomlađivanje vagine

Konačan rezultat nakon aplikacije 5ml hijaluronske kiseline simetrično u obje velike usne.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije