Ultratone DREAMSHAPER biostimulacija mišića lica

Pomlađivanje lica rezultat je djelovanja na kvalitetu kože, bore i gubitak tonusa. Ultratone DREAMSHAPER omogućava cjelokupni pristup njezi lica. Ovaj inovativni uređaj kombinira terapiju električnim impulsima koji rade na principu biostimulacije koja se mijenja kroz različite programe i lumiterapije koja se bazira na specijalnim efektima na organizam putem boja i svjetla.

Pomlađivanje lica ovim aparatom posljedica je  toniziranja tkiva, smanjivanja masnoće, detoksa organizma, zatezanja kože i jačanja muskulature. Kombinacijom naprednih tehnologija, Ultratone Dreamshaper nudi program za točno određenu problematiku kože.

  • Pruža nekirurški facelifting: Prirodna Ultratone Bioenergija pomlađuje lice, poboljšava tonus kože i djeluje na opuštenu kožu, ostvarujući efekt liftinga lica.
  • Ublažava bore: Program namijenjen ublažavanju bora doprinosi revitalizaciji kože, djeluje na mišiće i tkiva, stimulirajući tako pojačanu proizvodnju kolagena. Blagom stimulacijom i masažom, potiče se obnova stanica i ubrzava regeneracija kože. Mlade stanice kože migriraju na površinu, koža postaje napetija i zaglađenija, a bore su umanjene.
  • Intenzivno hidratizira: Elektroporacijskim učinkom Ultratone Ultrawave DREAMSHAPER, aktivni sastojci prodiru duboko u kožu, osiguravajući tako intenzivnu hidrataciju i zdraviji, blistaviji izgled lica.
  • Regenerira kožu: Posebno razvijeni Ultracell signali pružaju dugotrajni regenerirajući učinak, čineći kožu čvršćom i otpornijom.

pomlađivanje lica

Ultratone DREAMSHAPER namijenjen je osobama koje žele pomladiti svoje lice, ali i svima onima koji žele poboljšati kvalitetu kože, vratiti licu blistavost, zdravi sjaj i svježinu. Posebno prilagođeni programi djeluju na različite probleme – od bora i opuštene kože do problema kože sklone aknama. O oblikovanju cijelog tijela pročitajte OVDJE.

Nakon pregleda kože, odabire se program namijenjen postizanju željenih rezultata. Ugodan, opuštajući tretman traje  30 do 90 minuta, a sastoji se od stavljanja specijanih elektroda na točno određena mjesta.

Nakon tretmana nije potreban oporavak i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
Za postizanje najboljih rezultata, tretman se preporučuje napraviti 12 puta u razmaku odnekoliko dana, ovisno o tome što se tretira.

S Ultratone DREAMSHAPERom možete očekivati izvrsne rezultate s obzirom na navedene probleme kože. Prvi rezultati vidljivi su nakon 6 tretmana, a kod gotovo svih pacijenata već nakon prvog tretmana uočava se napredak – blistavija koža i svježiji izgled lica.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije