PRP pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama

PRP terapija lica i dekoltea:

  • Revitalizacija i obnavljanje kože vlastitom plazmom
  • Uklanjanje bora
  • Poticanje proizvodnje kolagena
  • Pomlađivanje prirodnim putem
  • Dubinska regeneracija kože

 

PRP terapija (Platelet Rich Plasma) ili ACP (autologous conditioning plasma) potpuno je prirodna metoda za pomlađivanje lica i dekoltea, uklanjanje bora i zatezanje lica – lifting lica, odnosno estetski tretman vlastitom plazmom koji ostvaruje dugotrajne rezultate u regeneraciji i revitalizaciji kože.

PRP ili ACP je plazma bogata vlastitim trombocitima i derivatima plazme, pogotovo faktorima rasta, koji imaju stimulacijski i hidratacijski efekt na kožu i poboljšavaju lokalnu mikrocirkulaciju. Znanstveno je dokazano da na tretiranom mjestu dolazi do značajne proliferacije fibroblasta koji pak utječu na regeneraciju kože.

PRP terapija

PRP tretman lica, vrata i dekoltea prvenstveno je namijenjen osobama koje žele pomlađivanje potpuno prirodnim putem i tako usporiti proces starenja. Posebne će koristi imati umorna, suha i beživotna koža koja je izgubila elastičnost, a izvrsni su se rezultati pokazali i u ublažavanju hiperpigmentacija kože i neujednačenog tena. Tretirati se može cijelo lice, obrazi, nazolabijalne bore, podočnjaci, te vrat i dekolte, gdje je koža posebna tanka i osjetljiva – lifting lica.

U današnje je vrijeme jako bitno da cijeli proces bude brz i jednostavan. Cijeli tretman traje oko 1,5 sat. Pola sata prije samog tretmana nanosi se specijalna krema koja namjenski anestezira čitavo područje zahvata.

U prvoj fazi postupka liječnik iz vene uzima malu količinu pacijentove krvi u posebnu epruvetu koju zatim centrifugira u specijalnom aparatu. Na taj se način u epruveti odvajaju krvni sastojci. Tako dobivenu plazma pomoću vrlo tanke igle odmah se aplicira u površni sloj kože.

PRP terapijaPRP terapija

Neposredno nakon primjene dolazi do jakog crvenila i zatezanja kože koje se ubrzo smiruje. U nekim slučajevima nastane lagana otečenost koja može trajati nekoliko sati. U rijetkim prilikama mogu se pojaviti male modrice.

Ukoliko se PRP tretman lica radi prvi put, potrebno je napraviti jedan ciklus od tri tretmana u razmaku od po mjesec dana. Nakon toga preporučamo održavanje svakih 3-6 mjeseci što ovisi o nizu faktora – dobi, navikama, klimatskim uvjetima, ali i genetskoj predispoziciji.

Ako svojoj koži želite pružiti još intenzivniji tretman,  PRP terapiju možete upotpuniti  prirodnim, individualnim pilinzima, maskama i kremama by STRIBOR MARKOVIĆ.

Pomlađivanje vlastitom plazmom vraća koži vitalnost, čime ona postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa. Na taj način postižemo dugotrajne rezultate u revitalizaciji i obnavljanju kože vidljive odmah nakon primjene!

Ova metoda pomlađuje prirodnim putem, ukljanja bore i nepravilnosti te potiče proizvodnju vlastitog kolagena.

PRP

Kako dolazi do pomlađivanja vlastitom plazmom PRP I kakav je učinak PRP u kombinaciji s lipofillingom from Estheticon on Vimeo.

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije