ReduStim – smanjite visceralnu ili trbušnu masnoću

Iako su na tržištu već odavno dostupni uređaji namijenjeni oblikovanju tijela, vrlo je malo uređaja koji su ponudili rješenje za osobe koji se bore s izraženom pretilošću i značajnim viškom masnih naslaga na čitavom tijelu.
Uređaj ReduStim osmišljen je kako bi riješio problem pretilosti, ciljano djelovao na masno tkivo i transformirao tijelo, čak i u slučaju velikog viška kilograma.

Masne naslage predstavljaju zdravstveni rizik jer masne stanice oslobađaju toksične tvari koje imaju štetan učinak na arterije i uzrokuju bolesti srca i krvnih žila, bolesti jetre, crijeva i gušterače, kao i povišen krvni tlak, otpornost na inzulin i povišene trigliceride.
No, naše tijelo sadrži i drugu vrstu masnog tkiva, koje predstavlja i velik zdravstveni rizik. Riječ je o visceralnom ili trbušnom masnom tkivu. Ono okružuje unutarnje organe u našem abdomenu. Njegov višak povezan je s metaboličkim i hormonalnim poremećajima, povećanim rizikom za kardiovaskularne bolesti i karcinom, kao i dijabetes tipa 2, ali i povećava rizik od neplodnosti.
Upravo zato djelovati na masno tkivo nije samo stvar estetike, već i nužan put do zdravlja čitavog organizma. Osim na potkožno tkivo, ReduStim ciljano djeluje i na visceralno masno tkivo. Zbog toga je pogodan za osobe s izraženim viškom kilograma kojima nije cilj samo zategnuti određeni dio tijela, već izgubiti masne naslage na cijelom tijelu.

ReduStim

Inovativna tehnologija kojoj se ReduStim služi naziva se BioStimology®, a potkrijepljena je iscrpnim kliničkim studijama. Riječ je o bioenergetskoj aktivaciji stanica koja ciljano eliminira potkožno masno tkivo na cijelom tijelu, ali i masno tkivo na abdomenu koje nosi najveći zdravstveni rizik.
Ova tehnologija koristi potpuno prirodne procese razgradnje masnoća. Kombinacija tlačne terapije i biomagnetskih polja stimulira otpuštanje masnoća. Tretman traje 45 minuta. U svrhu postizanja najboljih rezulata potrebno je poštivati određeni režim prehrane.

ReduStim

Nakon ugodnog i opuštajućeg tretmana nema nikakvih restrikcija. Pacijentu se savjetuje pridržavati se dobivenih dijetetskih uputa. Prvi rezultati vidljivi su nakon 6 tremana, a preporučuje se napraviti 12 tretmana.

ReduStimom se postiže mršavije tijelo, smanjenje udjela masnog tkiva i preoblikovana figura. Također, osobama koje se zbog pretjeranog viška kilograma otežano kreću, pruža neinvazivno rješenje i omogućuje bolju kvalitetu života.
Prosječni gubitak centimetara u struku nakon preporučenih 12 tretmana je 6-7 centimetara, a gubi se čak 8,2 % visceralne masnoće. To se ne postiže niti jednim drugim uređajem na tržištu.

U Hrvatsku je stigao jedini medicinski uređaj koji smanjuje obujam cijelog tijela

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije