ULTRAFORMER III neinvazivni lifting lica i vrata

Posebnim tehnologijama i inovativnim pristupom, uređaji nove generacije u svijetu estetske medicine ponudili su novi pristup u tretiranju gotovo svih znakova starenja. Najnovijom MMFU tehnologijom – mikro i makro fokusiranim ultrazvukom, koju koristi Ultraformer III uređaj, moguće je napraviti facelifting, umanjiti bore, ali i preoblikovati tijelo.

Uređaj Ultraformer III u ponudi ima različite multifunkcionalne nastavke, posebno prilagođene problematikama lica, vrata i tijela. Mogućnošću djelovanja na SMAS sloj tkiva, poticanjem sinteze kolagena i selektivnim uklanjanjem masnih stanica, Ultraformer smanjuje bore, zateže opuštenu kožu, sužava pore, poboljšava tonus i djeluje na podbradak. Ciljanim uklanjanjem masnog tkiva i lifting efektom, učvršćuje konture lica i postiže mladoliki V-oblik.

ultraformer III

 

Za tretman Ultraformerom kandidati su sve osobe koje žele pomladiti svoje lice, umanjiti bore, zategnuti kožu ili učvrstiti konture. Primjena botoxa i hijaluronskih filera ne ograničava pristup tretmanu (iako je tretman poželjno napraviti s određenim vremenskim razmakom od aplikacije hijaluronskih filera/botoxa).

Ovisno o željenom rezultatu, odabire se nastavak za uređaj – nastavci od 1.5, 3 i 4.5  mm koriste se za različite znakove starenja i probleme kože i lica. Nastavkom se prelazi preko regija lica koje obuhvaća želimo tretirati, a ultrazvučna energija se prenosi u različite slojeve kože, uključujući gornji i donji dermis te SMAS slojeve, čime se postiže učinkovito zatezanje i obnavljanje kolagena.
Tretman traje 45-60 minuta, procedura se prilagođava svakom klijentu, a postupak je gotovo bezbolan. Prodiranje ultrazvučne energije u dublje slojeve kože može predstavljati minimalnu razinu neugode.

Iako nakon tretmana nije potreban oporavak i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, s obzirom na to da Ultraformer koristi ultrazvučnu energiju na različitim nivoima ispod površine kože na 65 Celzijevih stupnjeva, moguće je privremeno crvenilo, minimalna neugoda i oticanje. Svi ovi simptomi nestaju 1-2 dana nakon tretmana. Treman se ponavlja nakon 3 mjeseca, a poželjno je održavanje rezultata jednom godišnje.

Ultraformer pruža izvrsne učinke u tretiranju znakova starenja – ublažava bore, zateže kožu, poboljšava tonus i uklanja podbradak, ovisno o željenom rezultatu. Prvi rezultati vidljivi su nakon nekoliko dana, lice je pomlađeno, vraćene su mladolike i čvrste konture, a višak opuštene kože značajno umanjen.

ultraformer III

ultraformer III

ultraformer III

ultraformer III

ultraformer III

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije