ULTRAFORMER III neinvazivna eliminacija masnoće i zatezanje kože tijela

Namijenjen je oblikovanju tijela i zatezanju kože. Ultraformer III snagom mikro i makro fokusiranog ultrazvuka učvršćuje tijelo, zateže kožu i preoblikuje figuru. Uređaj posjeduje različite nastavke, namijenjene primjenama na licu i tijelu – 4 i 7 MHz nastavci stvaraju mikrokoagulacije u dermisu. 2 MHz nastavci omogućuju prodiranje makroenergije u potkožno masno tkivo kako bi se selektivno i precizno uklonile masne stanice.Ultraformer tijelo

Prirodnim procesom starenja i gubitkom udjela kolagena ili pak velikim oscilacijama u tjelesnoj težini, naša koža s godinama postaje sve opuštenija, gubi elastičnost i tonus. Inovativna tehnologija Ultraformer uređaja djeluje upravo kontrakciju tkiva i obnavljanje kolagena, čime se postiže zategnutija koža.

Ultraformer se pokazao izvrsnim saveznikom u tretiranju viška kože nakon naglog mršavljenja, opuštenog trbuha nakon trudnoće ili pak opuštene kože nadlaktica i bedara.

Tretman Ultraformerom sigurno se koristi na gotovo cijelome tijelu: dekolteu, pregibu pazuha, nadlakticama, trbuhu, leđima, bedrima i bokovima. Nakon „pinch testa“ na željenu se regiju aplicira gel i tretman uređajem može započeti. Odabirom odgovarajućeg aplikatora, tretira se željena regija. Nastavci od 6, 9 i 13 mm opremljeni makrofokusnom tehnologijom ciljaju različita područja tijela i stimuliraju razvitak kolagena, uzrokujući stezanja u SMAS sloju. Djelovanjem na kolagen, zateže se koža, učvršćuje tijelo i postiže skladnija figura. Tretman traje 45-60 minuta.

Iako nakon tretmana nije potreban oporavak i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, s obzirom na to da Ultraformer koristi ultrazvučnu energiju na različitim nivoima ispod površine kože na 65 Celzijevih stupnjeva, moguće je privremeno crvenilo, minimalna neugoda i oticanje. Svi ovi simptomi nestaju 1-2 dana nakon tretmana.

Ultraformer pruža izvrsne učinke u postizanju čvršće figure, zategnutije i napetije kože tijela. Iako nije namijenjen mršavljenju, zatezanjem kože preoblikuje figuru i direktno utječe na smanjenje obujma tijela. Ovisno o rezultatu koji želimo postići tretman se ponavlja u razmacima od 2-4 tjedna, ukupno 2-3 puta.

 

Ultraformer tijelo

Ultraformer tijelo

Ultraformer tijelo

Ultraformer tijelo

Ultraformer tijelo

Ugovorite termin za pregled

Obratite nam se s Vašim problemom i dogovorite termin za konzultacije