Dobro došli

Poliklinika Sinteza, od svog osnutka 2008. godine, do danas radi u službi čovjeka, poboljšava zdravlje i čini ljudske živote sretnijima i ispunjenijima. Bilo da je riječ o otorinolaringologiji, estetskoj kirurgiji i medicini, ginekologiji ili logopediji, iz dana u dan niže uspjehe i bilježi nebrojano mnogo zadovoljnih klijenata. Vrhunski stručnjaci poput prof. dr. sc. Mislava Gjurića, specijalista otorinolaringologije, te plastične kirurgije glave i vrata, čine polikliniku prepoznatljivu na tržištu, posebno u područjima operacija nosa – funkcionalne prirode i rinoplastike, te kompleksnih operacija uha.

U ugodnom ambijentu Poliklinike Sinteza, na raspolaganju vam je naš tim vrhunskih međunarodno priznatih stručnjaka i educiranog osoblja posvećenog pacijentu, te najsuvremenija oprema za ponuđena područja medicinskih specijalnosti.

Nudimo vam širok spektar dijagnostičkih pretraga, te u našoj dnevnoj bolnici obavljamo različite kirurške zahvate, poglavito minimalno invazivnim postupcima, što omogućava brz oporavak. Kao što naše ime kaže, u Poliklinici Sinteza njegujemo cjelovit pristup pacijentu, ne zanemarujući pritom ni alternativne postupke liječenja.