Mateja Tošić Jukić, dr. med.

Specijalistica dermatologije i venerologije, diplomirala na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Zagrebu. Još za vrijeme fakulteta pokazuje veliki interes za dermatologiju i estetiku te piše diplomski rad na temu Suvremene spoznaje o etiopatogenezi i terapiji rozaceje. Uz majku dermatologicu, koja je otvorila svoju dermatološku ordinaciju davne 1997. koja je bila najpoznatija na području od Splita do Dubrovnika, svakodnevno je pratila dermatološke trendove i upoznavala se sa svojom budućom profesijom. Nakon obavljanja obaveznog pripravničkog staža, radila je u Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu kao voditeljica mobilnog tima za dobrovoljno darivanje krvi.

Specijalizaciju iz dermatovenerologije obavila je na Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Sestre milosrdnice, tijekom koje je završila stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije. Tijekom specijalizacije posvećuje posebnu pozornost edukaciji ranog otkrivanja tumora kože, pohađa osnovni i napredni tečaj dermatoskopije, kao i EADV ljetnu školu dermatoskopije te sudjeluje u preventivnim pregledima kože u sklopu javnozdravstvene akcije Euromelanoma day.

Paralelno s radom u KBC-u Sestre milosrdnice, doktorica Tošić Jukić radi i u privatnoj dermatološkoj ordinaciji Derma Tošić u Makarskoj od 2015. godine, usavršavajući se u području estetske dermatologije. Pohađa tečajeve i radionice o neinvazivnim metodama pomlađivanja kože te redovito sudjeluje na hrvatskim i svjetskim kongresima iz područja dermatovenerologije.

Izuzetno je omiljena među pacijentima i rado joj se ponovno vraćaju, liječeći i najkompliciranije dermatološke slučajeve.

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973