Petra Kejla, dr. med.

Specijalistica ginekologije i opstetricije, diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon obaveznog pripravničkog staža, radila je u izvanbolničkoj hitnoj službi HMP Petrinja te kao liječnik ženske nogometne reprezentacije.

Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije završila je u Kliničkoj bolnici Merkur i KBC Zagreb. Tijekom specijalizacije završila je poslijediplomski studij “Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu” u KB Sveti Duh. Tijekom specijalizacije bila je stipendistica Weill Cornell Medicine Centre New York i The Medical University of Vienna te završila Salzburg Weill Cornell Seminare na temu “Gynecology” i “Gynecological oncology”.

Završila je nekoliko internacionalnih tečajeva, minimalno invazivne ginekološke kirurgije, uključujući i „IRCAD Advanced Techiques in Operative Gynecological Endoscopy“ u Strasbourgu te „Maribor workshop of advanced laparoscopic procedures in gyneacology“. U nekoliko navrata boravila je na inozemnim Klinikama radi usavršavanja.

Trenutno radi na doktorskoj disertaciji u sklopu polijediplomskog doktorskog studija Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu.
Posebno područje interesa su joj UZV dijagnostika i minimalno invazivni kirurški zahvati.

Izuzetno je posvećena svojim pacijenticama, trudeći se osigurati im atmosferu povjerenja i sigurnosti. Uspješno utječe na poboljšanje života svojih pacijentica i kontinuirano radi na profesionalnom usavršavanju, kako bi svoj individualni pristup ženama učinila još naprednijim, prateći najnovije ginekološke trendove.

Poliklinika Sinteza Dođite odmah do željene informacije

Dobrodošli!
Kako vam možemo pomoći?

Vikendom nismo u mogućnosti odgovarati na poruke. Javimo Vam se u ponedjeljak ujutro!

Skenirajte QR kod i započnimo razgovor u aplikaciji.+385 91 454 5973